Valö Gräv & Fix

Hej alla härliga läsare! Jag hoppas att ni känner er lika lyckliga som jag. Äntligen kom våren igår, med temperaturer på uppemot 15 grader. När jag gick ut och kände att det var vår i luften, så upplevde jag ett lyckorus. Faktiskt kändes det ju nästan som om jag var kär! Jag har förberett mig inför sommaren genom att jag tagit hit ett företag inom entreprenad i Strömstad, som heter Valö Gräv & Fix. De har lagt marksten i ett område i min trädgård. Det har blivit jättefint. Fast mest av allt så är det här en väldigt praktisk lösning, för nu blir det mindre gräsmatta att klippa, och så kommer vi att få en härlig uteplats där vi kan sitta och njuta härliga sommardagar. Jag har köpt en gasolgrill, den ska ställas dit inom kort, så ni kan tro att jag riktigt längtar efter att få inviga den! 

 

Valö Gräv och Fix är ett företag som jag hörde talas om genom att min chef berättade för mig att han fått hjälp av dem. Han hade fått hjälp med en trädfällning. Han berättade att det här är ett företag som har kompetenser till att utföra flera olika slags arbeten, och han var väldigt nöjd med hjälpen han hade fått av dem. Det kändes därför helt betryggande att låta det här företaget komma hit och lägga den här markstenen. Jag tänkte därför att jag skulle vilja tipsa er som är i behov av ett företag som kan hjälpa er med många olika saker inom entreprenad i Strömstad, att ta kontakt med Valö Gräv och Fix, för att se om de inte kan hjälpa er också. Vill ni veta mer om vad de hjälper till inom, tycker jag att ni kan börja med att besöka deras hemsida. 

Du gillar kanske också...